Looking For Anything Specific?

Φωτια Σουνιο / Ig7s2fhxih22wm / Φωτιά στο κέντρο της αθήνας.

Φωτια Σουνιο / Ig7s2fhxih22wm / Φωτιά στο κέντρο της αθήνας.. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη λίμνη. Εθνικό αστεροσκοπείο σε φυσιολογικά επίπεδα ξανά τα μικροσωματίδια στο λεκανοπέδιο αττικής. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω.

Φωτιά στην εύβοια οι φλόγες επιστρέφουν ξανά στις ροβιές. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο λαυρεωτικής, η κατάσταση. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία!

Ypo Elegxo H Fwtia Sto Soynio Se Emprhsmo Ofeiletai Leei O Dhmarxos
Ypo Elegxo H Fwtia Sto Soynio Se Emprhsmo Ofeiletai Leei O Dhmarxos from www.naftemporiki.gr
Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία! Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο λαυρεωτικής, η κατάσταση. Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Λίγο πριν η φωτιά κατευθύνθηκε και στις περιοχές λεγρενά και χάρακα. Φωτιά στο κέντρο της αθήνας. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι.

Μαίνεται η φωτιά στη σάμο:

Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Φωτιά στο κέντρο της αθήνας. , 2 έτη ago 1 min read. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία! Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Λίγο πριν η φωτιά κατευθύνθηκε και στις περιοχές λεγρενά και χάρακα. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες. Φωτιά στην εύβοια οι φλόγες επιστρέφουν ξανά στις ροβιές. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη λίμνη. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου.

Φωτιά στο κέντρο της αθήνας. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη λίμνη. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο λαυρεωτικής, η κατάσταση.

Gy9jlt78hnw7km
Gy9jlt78hnw7km from www.skai.gr
Φωτιά στο κέντρο της αθήνας. , 2 έτη ago 1 min read. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο σούνιο. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη λίμνη. Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Λίγο πριν η φωτιά κατευθύνθηκε και στις περιοχές λεγρενά και χάρακα. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν.

Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη λίμνη. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο λαυρεωτικής, η κατάσταση. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Φωτιά στο κέντρο της αθήνας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. , 2 έτη ago 1 min read. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν.

Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Λίγο πριν η φωτιά κατευθύνθηκε και στις περιοχές λεγρενά και χάρακα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν.

Ovthhnsr Qpz4m
Ovthhnsr Qpz4m from www.sportime.gr
Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: , 2 έτη ago 1 min read. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία! Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι:

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.

Λίγο πριν η φωτιά κατευθύνθηκε και στις περιοχές λεγρενά και χάρακα. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία! Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη λίμνη. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Φωτιά στο κέντρο της αθήνας. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ.

Posting Komentar

0 Komentar